Jan 29, 2021, 6:43 PM

Обич в очите 

  Poetry » Love
229 0 3

Обич в очите
 

Ще оставим стъпки по снега
да се връщаме, когато дойде пролет,
ще е изтекъл някъде студът
и аз ще търся твоя поглед.

 

Ще бъда пролетната теменужка
цъфнала на някой минал спомен,
а ти ще го разгърнеш пак отново -
пренаписан върху казаното, сбогом!

 

Ще чакам, сезона зимен да отмине
и стопи леденото тъмно огледало
от образи в, които се изгубихме
забравили, че можем да сме цяло!

 

Ще срежем всички тъмни ветрове
легнали хапливо между дните, 
измити от пролетните  дъждове -
да завали пак обич във очите ни!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??