Oct 17, 2009, 10:45 AM

Обича те някой!? 

  Poetry
652 0 2

           Обича те някой!?



Ако те обича, той няма да си иде.
Ще бди над теб със цялата си сила.
Ще полети, ще брани, в кал ще лази!
По-силен ще е даже от Атила...

Ще те приеме той и с хубаво и с лошо,
ще те приеме тъй каквато си си ти,
ще те обича истински в живота,
ще те усмихва даже със сълзи...

© Михаил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??