Sep 20, 2007, 12:28 AM

обичах те преди... 

  Poetry
444 0 0
Всичко започна случайно,
дори не разбрах защо така
За теб бе игра навярно...
мислейки за тебе във нощта,
чуствах тази празнота.
Молех се да бъдеш с мен,
нуждаех се от тебе всеки ден...
И въпреки че бе игра за двама ни,
ти ме нарани,
но бях готова да изтрия своите сълзи...
Но късно вече е за това,
вече не съм каквато бях тогава
С риск своето сърце да предам,
не мога повече да гледам
как винаги на други звездите сваляш...
и с моята любов се подиграваш
От тебе вече не искам нищо,
да те виждам също...
Бъди щастлив със нея,
а аз за устните на друг ще кoпнея!
И чувствата си към теб ще залича,
вече друг ме привлича...
Сърцето ми на него ще принадлежи
и на обсъждане не подлежи...
Той за мен е слънцето и луната
и ще ми е постоянно в главата.
Тук свърши се играта между теб и мен,
запомни този ден !

© Фм All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??