Jan 21, 2010, 7:55 AM

Обичай ме 

  Poetry » Love
1938 0 45


Обичай ме, тъй както се обича

снежинка, разтопена от лъчи,

и както есенният дъжд съблича

листенцата на плачещи върби;

тъй както пролетният вятър с трепет

във шепите си гали цъфнал цвят,

а изгревите летни на небето

събуждат се от птичите ята.

Обичай ме по-лудо и от вино,

от поривите сбъднати пиян...

 

Един и същ през всичките години,

от моите сезони си огрян.

 

 


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??