Apr 8, 2014, 4:33 PM

Обичай ме 

  Poetry » Love
636 1 0

Обичай ме 
без дъх,
без свян,
без смисъл.
Така
както можеш,
както искаш,
както казват
законите неписани.
Докато
крещиш или мълчиш,
буден си или пък спиш,
слушаш или говориш
приемаш ме или пък спориш.
Когато
страхувам се,
когато ревнувам,
усмихвам се
или с очи те рисувам.
Когато
не съм за обичане
и когато греша,
тогава обичай ме,
нищо друго не ща! 

© Рали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??