Jun 11, 2007, 3:48 PM

Обичай ме, дори... 

  Poetry
871 0 27
Обичай ме,
сред хилядите други
знайни и незнайни в този свят,
дори и на хазарт да ме изгубиш,
обичай ме и пак ще си богат!

Обичай ме,
дори и да съм чужда,
във този сладък грях се потопи!
Усетиш ли го, като огън нужна,
ще бъда през студените ти дни!

Обичай ме,
дори и да съм бедна
на знания, на гордост, на пари!
Във любовта богатството се крие
и само тя света ни ще спаси!

Обичай ме,
тъй истинска и жива!
Играла само роля в тоз живот!
Макар и греховете да са гнили,
аз чиста съм монета в твоя джоб!

Обичай ме,
дори да няма нищо
останало от моята душа!
Сърцето ми ще си остане чисто
за твоята любов, дори и да умра!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??