Jan 8, 2010, 11:34 AM

Обичай ме с очи 

  Poetry » Love
950 0 18

Обичай ме с очи,

не говори,

прегръщай ме с усмивки,

без ръце,

другото,

на мене остави,

ти,

само ме обичай

от Сърце.

 

 

 

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??