May 26, 2009, 8:27 PM

Обичам... 

  Poetry » Love
1162 0 4

      ОБИЧАМ

 

 

Обичам силно,

ала със страст не смея.

Гоня самотните спомени.

Не за любов копнея.

 

Обичам - така аз живея.

Издишам любов.

Бях любена, желана,

по-голямо щастие няма.

 

Ти си стар играч,

роден за сваляч.

С моята любов голяма

направи подмяна.

 

Сълзи няма да лея,

за теб мисля и се смея.

Обичам - имам късмет,

така ще продължа напред! 

© Десислава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??