Apr 16, 2007, 2:15 AM

Обичам 

  Poetry
831 0 14

обичам

в очите ти да се оглеждам

с усмивка

кадифения ти поглед

да ме среща

къдриците ти

бавно да разрошвам

челото ти

с целувки да обсипвам

приятно е

да чувствам ласката

на твоите ръце

в които аз положих

своето сърце

 

обичам

в обятията твои

да притихвам

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??