Feb 24, 2010, 7:07 PM

Обичам 

  Poetry » Love
722 0 0

ОБИЧАМ

 


Обичам аз да чувам стъпките ти плахи,
защото знам, че любовта ги води пак при мен.
Обичам аз да гледам във очите ти прекрасни,
защото погледът ти ме отвежда в плен.
 
Обичам много и ръцете закачливи,
да ги усещам, нежни, да ме галят в страст.
Обичам много във косите ти игриви
 трептящи пръсти да заравям аз.
 
Обичам аз да те целувам без да спирам,
да те изгарям с цялата си жар.
Обичам аз със стон и тишината да раздирам,
отдадена,  да съм ти аз безценен дар.
 
 Обичам много и в съня ми ти да идваш
и да бъда само твоя в този рай.
 Обичам много болката, когато ти си тръгваш,
защото знам, че туй не ще е край.
 
Обичам да обичам всичко в тебе,
защото ти си моята несбъдната мечта.
 Обичам да си ти единственият мъж за мене...
 Обичам те, обичам те - дано да го разбра!

© Пуца All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??