Jul 22, 2012, 6:37 PM

Обичам 

  Poetry
617 0 1

 

 

Обичам тишината да ме гали

и ниско да лежа в тревата,

с влюбен поглед да прегръщам

пъстрата дъга в небесата.

 

Обичам с вятъра да търся

незнайни земи и морета,

да напоявам с росни капки

безкрайни розови полета.

 

Обичам да броя звездите

и стихове да пиша за луната,

но истински щастлива съм, когато

има те, Любов, в сърцата.

 

 

© Любка Момчилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??