Jan 18, 2009, 12:41 AM

Обичам демон 

  Poetry » Phylosophy
732 0 19
       Обичам демон

Обичам демон. Със душа.
Различен е. Почти с крила...
Докосва ме... Със сто лица...
За миг е мой... И пак с нощта...

Със мен ли е - почти съм сита.
Обсебена... От демон-рицар...
Паяк съм... Но пак съм пита...
Тъмно е... А аз съм жрица...

Тъмно е... За бели птици...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??