Apr 21, 2009, 5:05 PM

Обичам те!!! 

  Poetry » Love
974 0 9

Когато спра наистина да те обичам
реките ще пресъхнат в своите корита
и бури след бури света ще връхлитат
небе ще чернее,ще изчезнат звездите.
Вулкан ще изригне и огнена лава
ще изпепели земята,пустиня безлюдна,
и пепел, и прах, и смърт безпощада
и всичко това, за тебе обич безумна!!!

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??