May 17, 2007, 11:31 PM

Обичам Те! 

  Poetry
1100 1 3
Обичам те тъй страстно,
обичам те ужасно,
обичам те нещастно,
обичам те прекрасно,
обичам те жестоко,
обичам те дълбоко,
обичам те в несвяст,
обичам те в екстаз,
обичам те в съня си,
обичам те в деня си,
обичам те и на луната,
обичам те и на земята,
обичам те във космоса далечен,
обичам те - това закон е вечен,
обичам те - когато нежно те целувам,
обичам те - когато с устни те милувам,
обичам те и на небето,
обичам те дълбоко във морето,
обичам те, когато слънцето изгрява
и ласкаво със топлина ни то дарява,
обичам те, когато залезът се появява,
и страст жестока по тебе ме гори,
обичам те в нощта сред нежност и покой,
обичам те хей там - сред звездния порой,
обичам те - във утрото на нашето здравей,
обичам те - дори и славейчето тъй ти пей,
обичам те - чуваш ли ме, моя ти любов,
обичам те - крещя от щастие и сладка болка този зов,
обичам те - като едно и две и три,
обичам те - с усмивка нежна ти ме озари,
обичам те - какво ли вътре в мен ми става,
та вдигам толкоз много врявa,
обичам те - чак лудост ме обзема,
обичам те - дори когато пиша ти и таз поема,
обичам те - ти, осмо чудо на света,
което Господ те създаде от душа,
обичам те - с усмивка казвам го сега,
на тебе, мили - щастлива моя ти звезда,
обичам те - хей, всички вие, дето туй сега четете,
обичайте и вие - хич не му мислете,
обичам те - нима е сън всичкото това,
обичам те - изчезна моята самота,
обичам те - дали пък май не взех, че прекалих,
и малко дълъг стана тоз любовен стих :-)
обичам те - напротив - хич не прекалявам,
обичам те - сърцето мое тебе завещавам,
обичам те отчаяно, тъй силно и горещо,
какво ли, мили туй за мен си нещо,
което толкоз много съм мечтала,
спокойна сън от тебе - нивга не видяла,
обичам те - сега докрай вземи ми любовта,
обичам те - и няма нивга да се спра,
обичам те - това за мен, за нас сега е вечноста...

© Мария Момчилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страхотно е,много ми хареса!Поздравявам те
  • Меги,аз можех да пиша още..по едно време,докато го пишех,съвсем се отплеснах и не забелязвах какво пишех,и накрая като го завърших и видях какво съм написала,ми хареса ....Но поне знам,че има на кого да кажа"Обичам те" ...Аз даже найстина си помислих,че съм прекалила...
  • Човек никога не прекалява когато казва искренно ОБИЧАТ ТЕ,а ти ако питаш мен хич не си прекалила може и повече стига да ти идва от вътре Много искренно и закачливо,просто се осеща как докато си писала сърцето ти е преливало от любов а какво по хубаво от това!!
Random works
: ??:??