Mar 12, 2008, 1:59 PM

Обичам те! 

  Poetry » Love
1312 0 7
 

 

Обичам те!

 

Дали със полъха на вятъра да ти го кажа,

или сълзите си да изплача?

 

Дали да те прегърна силно

и устните си в твоите да впия?

 

Дали да ти го кажа чрез очите си,

или усмихвайки се - безмълвно, тихо?...

 

 

Дали пък да го скрия? Какво пък толкова...

една любов - след нея втора, трета...

 

Дали кафето в чашата ти да изпия

или цигарата със жест да ти запаля?

 

Дали сълзите ти със устни жадно да попия

и пръсти в пръстите ти да вплета?

 

 

Дали ще разбереш, че те обичам?!...

© Весела Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??