Обичам те
Прераждам се. Със своята кармичност...
С мълчание
посрещам
всяко его...
По дяволите Любовта на всички!...
В безвремието
тръпна
с НЕГО!...
Завърнах се. И пак ще си отида...
По пътя
ще прегърна
Любовта си...
Знаците „Обичам те" достигна ли,
с душата си
ще утоля
глада ти!...
© Таня Георгиева All rights reserved.