Aug 2, 2008, 10:26 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
838 0 9

"Обичам те!" - крещи сърцето.

"Oбичам те!" - повтарят устните ми

всеки час.

"Oбичам те!" - сега ще ти го кажа,

сега, ЗАВИНАГИ

и с пълен глас!!!

 

Посветено на Васко

 

 

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??