May 23, 2006, 7:55 AM

Обичам те 

  Poetry
1362 0 6

Обичам те!
С най-нежни краски на душата!
С най-чудни звуци на сърцето!
С безбройните звезди в нощта!
С вълните нежни на морето!
Пригласят ми щурчетата запяли,
звездите във небето засияли!
Вълните ваят цветни ленти
от лунните лъчи пленени!
А аз пленена от любов
запявам песен волна,нежна!
Как някога в един  живот
ще бъде любовта ми вечна!

 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??