Sep 13, 2006, 7:53 AM

Обичам те 

  Poetry
1173 0 1
Когато......



Когато плачеш рухват светове,

с гнева си взривяваш планети,

засмееш ли се - ражда се рожба,

тъжна ли си, плаче сърцето ми!

Когато лудуваш заиграва сияние,

искриш сърдита, но с обаяние,

когато ме любиш....не зная,

несвяст съм отпил във забвение!

Когато просто дишаш и живееш,

със всяка клетка те обичам.




ЧАР......13.09.06......на П.

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??