Jan 21, 2010, 12:19 PM

Обичам те... Блазе ми, че те има... 

  Poetry » Love
745 0 2

Обичам те и много ми е страстно,
обичам те, момиченце прекрасно...
Обичам те, желана и любима,
обичам тe... Блазе ми, че те има...

Ти с мене си, макар и да те няма,
аз знам, че любовта ти е голяма
и просто си представям и мечтая,
как заедно сме с теб до края...

Защото с болките си ний живеем
и аз те искам, а и ти ме искаш...
Мечтаем заедно да остареем,
аз галя те, ти в мене се притискаш...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??