Mar 18, 2017, 8:52 PM

Обичам те, брат ми 

  Poetry » Love
2905 8 13

Обичта ми, към теб ме съживява,
една вяра, в живота построява.
Душата ми е остров сред море,
бряг, моето сърце зове.

Обичта ми е незаменима,
за да съм силна ми е необходима.
Всичко свято не бих променила
и спомен, не бих заменила.

Обичта ми, да те повежда,
да те закриля, с вяра и надежда.
Да достигнеш върхове,
нямай страх от ветрове.

Достижима, да е всяка твоя мечта,
не свеждай глава, за грешка една.
Незаличима, е всяка твоя сълза,
пътека проходима, за всяка съдба.

Обичам те и се усмихвам,
надеждите с теб прегръщам.
Обичам те, сърцето ми тупти,
че виждам радост в твоите очи.

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??