Jul 10, 2019, 8:53 PM

(Обичам те) е това 

  Poetry » Love
1013 2 5

                                          (Обичам те ) е това

 

Пази се,далеч съм но с теб съм аз сега,

обади се като се прибереш веднага!

Как си ти? Кажи ми как ти мина деня!

Има ли усмивка на твоята уста?

Твоето сърце тупти ли за мен сега?

Искаш ли да докоснеш моята ръка?

Устните ти жадуват ли за моята целувка?

Тялото ти тръпне ли за моята милвка?

Твоите мисли при мен ли са сега?

Липствам ли ти?Самотна ли ти е вечерта?

Ако чувстваш го и ти така,това е Любовта!

(Обичам те)е това,чуство от сърце и душа!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??