Sep 8, 2011, 7:30 PM

Обичам те, когато 

  Poetry » Love
1357 0 3

Обичам те във мрака,

обичам те на светло,

обичам те, когато

облечена си в черно,

обичам те, когато

облечена си в бяло.

Обичам те през зимата,

обичам те през пролетта,

обичам те през лятото,

но най-обичам те през есента,

когато златните ти коси

се слеят с песента

на падащите листа.

И когато минаваш покрай мен

в есенния дъжд навън,

аз веднага ставам променен

и мисля, че това е сън.

Обичам те, когато пак ме гледаш

и с поглед нежно ме докосваш

Обичам те, когато ти се смееш,

обичам те, когато плачеш

и сълзите ти падат, като капки дъжд -

сякаш изгубила си всичко изведнъж.

Обичам те, когато си щастлива,

обичам те, когато си нещастна,

обичам те дори и да не си красива,

защото любовта ми е прекрасна.

Обичм те, обичам  те, но 

тази любов май не стига

и всичко отново някак е решено.

Обичам те, но явно

любовта ми не ти стига...

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??