Dec 24, 2009, 11:03 AM

Обичам те. Не ми го позволявай... 

  Poetry » Love
2063 1 8

http://www.youtube.com/watch?v=MoME7DdtxOg&feature=fvw


Такава съм. Обречена. Отписана.
Такава съм. Фатална. Стържеща.
Такава съм. На никого орисана.
Такава съм. От егоизъм невъздържана.

Такава съм. И с всичките си чувства,
опитах се да не съм такава,
да бъда за теб чистото, сред помисли мръсни,
да бъда дъга, ручей, пролет, жарава.

Не съм. Не зная как да бъда.
А знаеш ли колко те обичам?!
Но все ми се изплъзва тази другата, 
и вместо нея една луда от всичко се отрича.

Обичам те. И искам да знам как,
до теб да съм способна да остана.
Такава съм - мъгла, пустиня, мрак.
Такава съм. А исках да остана...


Таkава съм. А как да не съм такава?
Обичам те. Не ми го позволявай...


24.12.2009г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??