Aug 29, 2007, 11:55 AM

Обичам те... обичай ме и ти 

  Poetry
821 0 3

Още колко първи крачки трябва да направя,

за да мога да спечеля твоето сърце,

още колко дълго трябва да дерзая,

за да докосна приказното ти лице?

 

Колко чаши с вино трябва да изпия,

за да потуша в мен страстта,

още колко болка трябва да надвия,

докато достигна теб и любовта?

 

Още колко време трябва аз да чакам,

за да усетя на устните ти алени вкуса,

още колко като риба в мрежа ще се мятам,

за да дадеш покой на моята душа?

 

Още колко лунни нощи името ти ще бълнувам,

за да разбереш, че ти роден си за мен,

колко пъти трябва тебе да сънувам

и да те изпращам в утрото на идващия ден?

© Стефани Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??