Sep 7, 2017, 10:44 PM

Обичам те, обичам те, обичам... 

  Poetry » Love, Phylosophy
513 3 4

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- А аз те мразя от сърце и от душа.

 

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- Със теб тежи ми моята Съдба.

 

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- Пред връзка с тебе предпочитам самота.

 

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- Със теб живота ми е жалка руина.

 

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- Последвам ли те, ще ме глътне бедността.

 

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- Аз виждам в Любовта ти луд пожар.

 

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- Животът е хазартно хвърлен зар.

 

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- Не зная ангел ли си или звяр?

 

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- В умора тръпна. Нека се прибираме у нас.

 

- Обичам те, обичам те, обичам те!

- Обичам те! Обичам те и аз!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубаво!
  • Победа за "Обичам те"! Браво! Аплодисменти! Бурни!
  • Любовта е цунами.
    Любовта е сълза.
    Любовта е тайфун.
    Любовта е Жена.

    Нека Тя ни залее
    и след туй - тишина.
    Колко е силно, истинско, хубаво
    да те очаква с копнеж у дома.
  • Искаш да кажеш, че с любов можеш да спечелиш и мразещото те сърце?
    Дано да е така...
Random works
: ??:??