Колкото дървета,
цветя,
трева,
птици,
звезди,
светлина,
вятър,
цветове,
пръст има на Земята.
Аз толкова време
ще те прегръщам,
подарявам добротата си,
влюбвам се в очите ти,
докосвай ме с ръцете си.
Усмивката ти за мен
се създава, твори и ражда,
когато аз желая
и ме привлича
да те обичам.
Гледам облаците бели,
превъзходни
с изящната си красота,
цветът на небето,
вятъра танцуващ
приятно
с клоните на дърветата,
светлината на деня,
топлината от слънцето
и си мисля за теб.
Името ти е
в очите,
мислите,
зениците ми.
Със силата ми
в този ми момент,
аз летя на свобода
и те благославям,
че те имам.
Винаги ме искай
да събуждам сърцебиенето ти.
Смислено мое чувство
за теб.
Щом виждам
любовта в очите ти
по-голямо чудо,
щастие,
смисъл
няма.
Ти ме насълзяваш,
просълзяваш.
Поклона ми за теб
го вземи
и отиваме
двамата заедно
някъде сред природата
с нейните хубости,
изненади,
чудатости.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.