Jan 26, 2013, 10:41 AM  

Обичам те толкова силно 

  Poetry » Love
686 0 2

 

И двамата веднага разбрахме.

Това е нашата Вечна Любов!

Сърцата, устните, мислите сляхме

и безкраен е техният зов!

 

Няма никой, никой не може

мен и тебе някога да смени!

Там е винаги нашето ложе,

то ни чака, за нас то трепти.

 

Така копнееш за моята кожа,

моите ласки, целувки, очи!

Устни жарки върху теб ще положа.

Искам всичко във теб, разбери!

 

Обичам те толкова силно.

Обичам те - казваш и ти.

И страстта ни залива безспирно.

Лудо любим се, всичко гори!

 

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??