Sep 12, 2008, 8:40 AM

Обичам този, който не мога да имам... 

  Poetry
1004 0 10
"Бъди с мен! Ще ти сваля звездите".
Това ми казват хиляди мъже.
"Моля те! Поне опитай",
но всеки път им казвам "Не!"

"За мен си най-красивото момиче!"
За тези дими глуха съм.
"Позволи да те обичам!"
За другите мъже аз сляпа съм.

"Твоите очи по-красиви са от залеза!"
Не, спрете! Не искам никой аз от вас!
След всичкото това как не ме намразиха?
Но над моето сърце само той има власт.

Но той сляп е за мен (както аз за тях).
Давам му любов (от техните сърца я взимам).
Да обичаш този, който тебе не - не е ли грях?
Обичам този, който не мога да имам...

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??