Apr 21, 2018, 10:58 PM  

Обичам Ви! Обичайте и мен. 

  Poetry
333 1 1

 

Обичам лудо живото изкуство
Онуй - в неокосената трева.
Щурецът музиката си изкусна
твори я там, изкачен на върха.

 

Обичам свободата на простора
огрян от слънчевата светлина
в която птиците летящи, там над хората
огласят я със радостта на песента.

 

Обичам лудостта от старо вино,
опианението на страстта,
и аромата на цветята в градината
и радостта от бодростта на младостта.

 

Така живея, влюбен,
ден след ден...
Болят от скитане протритите крака.

 

Обичам ви!
Обичайте и мен.
Нима е трудно да обичаш Любовта?

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??