May 4, 2012, 3:56 PM

Обичам всичко в теб 

  Poetry » Love
2174 0 1

Обичам да те гледам в очите,

погледът ти излъчва безкрайна доброта,

с ръце да ти сресвам косите,

а устините ми да усещат твойта топлина.

 

Тайничко те наблюдавам отстрани,

лицето ти е весело,

понякога сърдито,

но аз ще го обичам всякак, запомни,

защото то е честно и открито.

 

Обичам всичко в теб

и не знам дали ще имам сили да ти го призная,

тялото ми от страст в ръцете ти гори,

за пореден път не може да ти устои.

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много емоционално истинско поздрав
Random works
: ??:??