Apr 24, 2008, 12:39 PM

Обичливо 2 (на съпругата ми) 

  Poetry » Love
647 1 4
Обичливо 2
(на съпругата ми)


Най-нежните си думи ще отроня,
най-светлите си чувства ще излея,
сенките в деня ти да прогоня
и шеметно със тебе да живея!

С най-влажните очи ще те обгърна,
с най-тихите милувки ще те сгрея,
най-силно пак ще те прегърна,
до старостта със тебе да живея!

С най-мощните си страсти ще те любя,
най-веселите песнички ще пея
и целият във тебе ще се губя
и след смъртта със тебе ще живея!

17. 04. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??