Feb 6, 2021, 10:50 PM

Обичта поражда обич 

  Poetry » Love
386 1 0

Ако човек обича ще се върне ли?

Ако човек обича никога няма да си тръгне!

 

На този свят съществуват доста абсурди, нередности и глупости, но невъзможната любов не е част от тях. Всъщност, няма такова нещо като невъзможна любов. Това, че се среща по-често във филмите, отколкото в действителност, не я прави по-малко реалистична. И напук на вярванията, не е достатъчно да имаш въображение, за да създадеш филм със сюжет за невъзможната любов. Преди всичко, ако искаш същият да е успешен, ти трябва личен опит. Трябва да си изпитал това. Да си вкусил от разочарованието, болката, тъгата, самотата. Да си се борил и да си спечелил.

 

Навярно по света има хиляди, да не кажа стотици хиляди хора, които всекидневно действат, полагат усилия и влагат, още и още, емоции, за да превърнат уж невъзможното във възможно. Когато обичаш и си обичан, независимо от препятствията, знаеш, че пътят е един и краят е щастие. Всички пречки, предразсъдъци, завистливи и озлобени коментари на останалите са част от изпитанията. Изпитанията, които поваляш, едно след друго, тогава и само тогава, когато обичаш истински.

 

А, каже ли ти душата, че обича човека нито има съмнения, нито колебания. Посрещаш всяка трудност с нужната мотивация и енергия. С високо вдигната глава. Знаейки за какво се бориш. Като за финал, неслучайно фразата „няма невъзможни неща“ се счита за клиширана от доста хора. Ала тези, които вярват в нея са тези, които променят света около себе си. Тези, които се докосват до сакралното и ценното в живота.

 

 

© Влюбения Анонимник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??