Много пия!... мамка му... почти не спирам
моралистки вкарвам от любов
във Ада... на феминистките мозъците им обърквам
простака дразня с безразличие
на объркани души причинявам с удоволствие ЛЮБОВ.
това се случва защото знам и мога,
това се случва защото още съм ЧОВЕК!
Или пък може би съм дявола.
© Христо Манчев All rights reserved.
най-подходящите им места! Поздравления!
ПП:
Тук аз виждам един Човек, както се казва, с голямо "Ч" 🍀