May 22, 2022, 1:42 PM

Обикновен човек 

  Poetry » Phylosophy
158 1 0

Сърце - душа,

болка - слова.

Това сме ние

и в работа гнием.

Невиждал природа,

заслепен от светската мода,

човекът обикновен,

а в душата сломен.

© Жаклин Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??