Представям ви поредната обикновена рисунка.
Досега не съм зачеквал тази тема...
Надявам се,че ще срещне разбиране!
Рисунката е отново на Хенрик Мозес.
Б.
Защо?
Защо откраднахте
Усмивките?
Те…
Те просто украсяваха
Лицата…
Радвах се!
Как на Слънцето
приличат
всички минувачи
по улицата с
дивите кестени,
която тъй
обичам!
А зелената им
Нежност…
Вечер
ги целуваше -
под звездите
прекрасни!
Сега…
Сега там спуснал се е
Здрача
в очите…
Да!
Затова ви ненавиждам!
Нали това е ясно?!
Б.Калинов
15.08.2011г.
Пловдив
© Борис Калинов All rights reserved.
за прекрасния стих и картина...
всичко в красива хармония..
най-сърдечно..