May 30, 2012, 4:41 PM

Облаче от смях 

  Poetry » East forms
876 0 4

 

От болката едва ли ще остане прах,
но радостите са от двама споделени.
И виждам как люлее облаче от смях
на житни ниви класовете позлатени! 

 

 

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??