О Б Л О Г
Ръцете ми отдавна изтръпнаха,
дланите ми са целите в рани,
но продължавам въжето да дърпам
и тревога да вдигам с камбаната...
Бисер,Цар Калоян,Богдан и Каравелово,
днес Кости,Царево и всички плажове южни...
Кога "мозъците"виновни ще смогнат,да смелят,
какво да се направи е нужно?
Колко пъти да обяснявам,
че причините са много дълбоки,
че ги знам и настоявам,
да поемем правилната посока!
Сто пъти до тук обясних,
че основата на цялата Енергетика е скапана,
че на тази база ни чакат Огромни Беди,
продължим ли просташки,да зяпаме!
Ако от датата,от която решим,да се променяме,
по метода,който предложа
и след четири години не сме се напълно съвзели,
кило кръв вземете от мен и към него метър кожа!
05.09.2023г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.