Apr 23, 2008, 10:56 AM

Обратно броене 

  Poetry » Other
508 0 9
 

Гаснат годините като звезди на разсъмване.

Крием във спомени мечтите несбъднати...

Няма за никой обратно броене,

нито за тебе, нито за мене.

 

Вече не чакаме щастлива случайност.

Няма в очите младежка потайност...

Всичко е просто, всичко е ясно  -

ние със теб сме ужасно пораснали.

 

Краят достоен нека да бъде....

Никой не може нас да ни съди!

Няма лекарство за нашата болест -

вяра, почтеност и мъничко доблест.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??