Nov 3, 2012, 12:29 PM

Обратното на болката е обич 

  Poetry » Love
869 0 7

Обратното на болката е обич


“Обратното на болката е друго.
Не знам какво е. И не го познавам.
 Фортуна"



Обратното на болката е обич,
събрала  се в две човешки длани.
Когато си във нищото, когато падаш,
протягат се към теб, за да те хванат.

Обратното на болката е обич,
събрана на дълбокото в очите.
Когато тъжен си, когато страдаш,
сълзите трие... и не пита.

Обратното на болката е обич -
очаквана, неискаща, мълчана.
Изпълваща сърцето със достатъчност -
безкрайна като цялата вселена.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??