May 3, 2015, 3:56 PM

Обречен съм да бъда сам 

  Poetry » Other
362 0 1

Явно с мен жестока е съдбата и обречен съм на самота,
защото не спрях да търся аз любов, но не намерих истинска жена....
Може би Господ ме наказва или наистина това заслужавам
и понякога си мисля, че вината не е в мен, просто те не знаят как да ме обичат....

Намерих много хубави жени, но те не погледнаха моето сърце,
а само търсеха разни модели и момчета с хубаво лице....
Аз търся истинска любов, за цял живот, а не за ден нито за два....
Искам някоя която да убива за моята усмивка, толкова ли много е това?

Може би обречен съм да бъда сам, но само Господ знае дали е така....
Само той истински ме награждава и ме кара да страдам след това....
Явно съм прекалено добър, а забравям, че добротата днес не се цени
и, че хората от нея се възползват и за това си плащам с болка и сълзи....

 

 

Калоян Калинов

(24-04-2015)

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Претенциозност ли съзирам или личностна неудовлетвореност? Четох всичките Ви стихове и не срещнах досега оптимизъм. Пробвайте от друг ъгъл - със самочувствие! Пожелавам да намерите себе си и след това нея! Поздрав и успех!
Random works
: ??:??