Океаните не са бариери, а пътища.
Пътищата... не винаги са равни.
Равното... не винаги е правилното.
Правилното... не винаги е вярно.
Вярното... не винаги е сбъдване.
Сбъдването... не винаги е реалност.
Реалността... не винаги е обвързване.
Обвързването... не винаги е обречено.
Обвързано обречена на теб...
© Неземна All rights reserved.
Поздравление!!!