Oct 11, 2006, 12:19 AM

Обръщение 

  Poetry
867 0 2
Мисили ли сте си, че всичко е възможно?
И аз така си мислех не веднъж...
И знаех че греша: всичко беше сложно
като през зимата пролетния дъжд...
Надежда имах, че след нощта ще дойде ден
и мракът ще се вдигне като сън...
и сълзите ми ще спрат смачкани отвън
Но разбрах, че грешала съм...

© Васи Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??