Пусни най-сетне тая светлина
в стъкленото на очите ти да влезе.
Търси покоя в своята душа,
не допускай да те мъчи веч пороя.
Във живота не пропускай нищо,
увлечена във навика да те боли.
Всичко си върви, дори без тебе
и едва ли най-лесното тепърва предстои.
© Пепи Оджакова All rights reserved.
яркото лично щастие, студен е като снежен връх, но и величествен
като него"... Тази мисъл ми хареса от Владимир Короленко - "Слепият
музикант".
Поздравления от мен!!!