Aug 5, 2006, 9:32 AM

Обвинявам теб... 

  Poetry
831 0 2
Обвинявам теб...

...за болката, която ми причини.
...за страданието, с което се сдобих.
...за мъката, която ме обгръща.
...за нещастието, което ми причини.
...за тъгата в мен.
...за безсънните нощи, които ми донесе.
...за смисъла на живота ми, който разби.
...за лъжите, на които вярвах.
...за мечтите, които не осъществи.
...за надеждата, която изпари.
...за вярата, която порази.
...за радостта, която изпари.
...за щастието, което ми отне.
...за чувствата, които ограби.
...за живота, който развали.
...за любовта, която унищожи...

За всичко обвинявам теб !

© Добри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??