Jun 14, 2021, 10:36 AM

Объркана любов 

  Poetry » Love
149 0 0

 

Объркана любов

                        на К...

 

Аз твоята объркана, измамна

и много сложна, може би, Любов –

със интуиция долавям само,

но да я разбера не съм готов!...

 

Послание от изпреварили  ни

в развитието свое Светове́ –

през Вечността объркана е  трябвало

да мине тя и днес да ме зове́!...

 

А колко Самота била е нужна

в Космичния безкрай да прекоси́ –

та в нощ една безумно теменужа

да ме обвиеш лунно със коси́!...

 

13.06.2021.

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??