Nov 16, 2009, 12:33 AM

Объркана... мечтая 

  Poetry » Love
1101 1 3

С всеки ден все повече се чудя,

обичах ли те, или себе си залъгвах...?

И до днес не мога да си отговоря...

Някаде навярно с тебе се обърках...

 

 

Без теб дните ми са сиви и безкрайни,

радостта ми е между метежа и тъгата,

а мислите ми чезнат, защото са нетрайни...

В теб или във мене е вината?...

 

 

Не, аз за теб не плача вече,

всъщност никога не си го позволих!

Ти просто с мен и себе си предаде.

А аз от студ и мраз се вледених...

 

 

Объркана живея, дишам и мечтая,

но не за теб, а за трепета нов!

Помогни ми... искам да се преоткрия

и да намеря "истинска любов"...!

© Тинка Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??