Sep 6, 2012, 10:49 PM

Очаквай ме! 

  Poetry » Love
605 0 2

ОЧАКВАЙ МЕ!

 

Не затваряй вратата,

аз тихо ще вляза...

с летни стъпки

нежно през тебе ще мина

като дъх,

като мил отпечатък,

като спомен незабелязан...

За да е топло във тебе

в студената зима...

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??