Jan 15, 2006, 2:02 PM

Очаквам те 

  Poetry
1263 1 9

Когато тъмна вечерта настъпи
безплътна сянка в мрака се стаявам.
Ти идваш и едва пристъпил,
към теб душата ми се устремява.

В мен взираш се нетърпеливо
горещ и ням, и с устни бездиханни,
с очи ме питаш мълчаливо
и аз отново твой съм пленник.

Прегръдките ти мъжки ще усещам,
ще ме докосваш с нежност и омая.
а аз, в сърцето си ключа открила,
ще ти отворя портите на рая.

© Патрисия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??