Feb 25, 2012, 10:40 AM

Очакване... 

  Poetry
662 0 12

Очакването лудо се пързаля

по неизживяното Сега.

Прескача мислите

без щеките на разума

и блъска Писаното,

Невъзможното, Страха.

 

По пистата на утрешните мигове

бабунките заглажда на страстта.

Пада и става

по завоите на римите -

да стигне първо

до Сбъднатостта.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??